Última setmana del trimestre a la classe de les Estrelles!

Bona tarda, famílies!

L’última setmana d’escola, la classe de les Estrelles vam iniciar-la  fent un mural d’allò que havíem fet al cap de setmana entre tots i totes. Ens va quedar molt bonic i colorit!

Després de fer la visita a la granja, a partir de les fotografies dels animals que havíem vist i el que sabíem de cada un, vam fer un exercici d’observació i conversa grupal per identificar quines semblances i diferències veiem entre ells. A partir dels seus comentaris i observacions vam poder classificar-los en grups que ells i elles anaven proposant (per exemple: el grup dels que tenen dues cames i dels que tenen quatre cames, el grup dels que tenen bec i dels que tenen morro…)

Arran d’aquesta conversa, vam també aprendre a classificar-los en mamífers i ovípars! I en vam fer un collage amb les fotografies dels animals de la granja.


Aquesta setmana vam tenir també la sort de poder assistir a l’esdeveniment que quart de primària havia organitzat: unes fàbules escrites per ells i elles mateixos/es i interpretades pels titelles que havien confeccionat els infants! Va ser molt divertit i entretingut i els nens i nenes de quart ho van fer genial. Gràies Quart per convidar-nos! Sou uns i unes artistes!

Per altra banda, amb relació a la primavera, vam treballar les parts de la flor a partir de l’observació d’un test amb flors liles que vaig portar a l’aula. Després de parlar-ne i observar-les, van poder pintar-les amb témpera cada un i cada una a la seva manera. Van quedar unes obres d’art precioses!

També aquests dies van tenir lloc els tallers de primavera! Vam fer un trencaclosques de la mona , vam parlar de la recepta de la mona amb una cançó i una dansa molt divertides (https://www.youtube.com/watch?v=2OqmHI9JQ_g) i van dissenyar murals de mona per grups amb diferents traços, ens ho vam passar genial! I el dijous tarda vam fer la nostra pròpia mona i ens la vam poder menjar! Mmmmmmh… va quedar boníssima!!!

Per acabar la setmana, vam fer un matí diferents racons artístics: mural de pintura lliure amb témpera pintar el nostre ou de pasqua, producció i creació lliure amb retalls i diferents materials, jocs amb construccions…

Bones vacances, famílies! Gaudiu molt i desconnecteu 🙂

Clara i la classe de les estrelles.