Darrera setmana del 2n trimestre a P4!

Aquesta darrera setmana del trimestre ha arribat la grip a P4 i hem tingut molts malaltons i malaltones, esperem que us trobeu millor i us recupereu aviat!

Hem donat la benvinguda al mes d’abril amb una dita: A L’ABRIL, ROSES A MILS! I és que ja tenim Sant Jordi aquí al costat!

Ha estat una setmana tranquil·la però plena d’activitats divertides relacionades amb la mona de xocolata!

Hem gaudit d’un matí de tallers amb tres propostes diferents: trencaclosques d’una mona de Pasqua, cançó de la mona de xocolata i decorar uns ous ben grans amb diferents tècniques. Ens ho hem passat mol bé! Us compartim la cançó per si la voleu escoltar aquests dies: https://www.youtube.com/watch?v=2OqmHI9JQ_g

Però això no és tot! Per berenar ens hem preparat una mona de xocolata amb pa de motlle, crema de xocolata, xocolatines de colors i unes galetes rodones. Mireu com hem gaudit amb aquest berenar tant dolç…

També hem fet una pintura en parelles, hem pintat una safata amb rodets i pintura de color taronja i després i hem posat el full a sobre. Ha estat una sessió de pintura diferent però hem quedat molt satisfets i satisfetes del resultat! aquesta pintura ens ha servit de fons per enganxar un ous acolorit amb aquarel·les.

A més a més, també hem gaudit d’estones de joc compartit: hem jugat al domino, a un joc de parelles d’animals i petjades que ha portat la Sira, al veig veig, a un joc d’endevinar el que està dibuixant la mestra a la pissarra abans que el dibuix estigui acabat, un joc de precisió, atenció i equilibri que ha portat l’Ona C., hem explicat contes… i moltes coses més!

I per tancar el trimestre hem gaudit d’una tarda d’ipads, podiem triar entre fer uns trencaclosques d’animals de la granja o el joc del tangram. També hem dibuixat una mona de xocolata amb ous i plomes amb l’aplicació Drawing carl i hem escrit el nostre nom amb el  teclat tàctil de l’ipad.

Ja us hem dit que ha estat una setmana plena d’activitats divertides.

Esperem que gaudiu d’aquests dies de vacances i aprofiteu per mirar l’àlbum de les feinetes, Ens retrobem aviat donant la benvinguda a l’últim trimestre del curs!

GATETS I GATETES