Aquesta setmana hem anat de sortida a la GRANJA!

Després de molts dies de pluja i d’haver anul·lat la sortida a la granja per fi aquest dimarts el temps ens ha regalat un dia sense aigua i hem pogut anar-hi!

Teniem moltes ganes de gaudir d’aquest gran dia. Només sortir de l’escola vam fer el camí cap a l’autocar cantant la cançó de la granja d’en Jepet que tant ens agrada.

En arribar a la granja vam esmorzar per agafar una mica d’energia i de seguida vam començar les activitats. Vam fer un passeig per la granja i ens vam trobar amb la fada de la primavera i el seu amic follet.

Al tornar vam fer una volta amb el carro de cavall i vam anar cap a la granja a conèixer als animals. A la granja vam poder veure als galls i les gallines, les oques, els ànecs, els conills, les cabres, les ovelles, uns porcs vietnamites, uns emurs, una vaca i els cavalls.

Ens vam divertir molt donant de menjar a les cabretes i perseguint a les gallines que ens tenien una mica de por!

Abans de marxar ens vam fer una foto de grup per recordar aquest gran dia!

A part de la sortida, dilluns també vam parlar del cap de setmana i vam compartir les nostres vivències amb un dibuix en grup sobre un paper d’embalar molt gran. Ens agraden molt les dinàmiques dels dilluns per compartir amb els companys i companyes el que hem fet!

Aquesta setmana també hem estat treballant en el conte literari i artístic i les endevinalles que fem cada any. A P4 ens hem inventat un conte sobre la granja i ens ha quedat molt divertit, no us podem avançar res perquè volem que sigui una sorpresa. També ens hem inventat quatre endevinalles d’animals de la granja i les hem creat amb una aplicació de l’ipad que es diu Puppet pals.

En unes setmanes us el farem arribar famílies, hem arribat de valent i esperem que us agradi tant com a nosaltres.

També hem acabat la tapa de l’àlbum que us vam començar a explicar la setmana passada però com us podeu imaginar també és sorpresa així que paciència que és la mare de la ciència… i tot arriba!

El que si que podem compartir amb tots/totes vosaltres és un conte que ens agrada molt d’un gripau amb ales. Si teniu una estona escolteu-lo que és molt bonic!

https://pol-len.cat/el-gripau-amb-ales/

Bon cap de setmana!

GATETS I GATETES