Quina bona olor fan les llimones!!!!

Aquesta setmana hem descobert que el llimoner que tenim a l’entrada de l’escola està ple de llimones i l’hem anat a veure. Hem observat que les llimones fan molt bona olor i que van canviant de color a mida que van creixent. Quan encara estan petites són de color verd, i mica en mica, es van fent grans i es tornen grogues.

Ens ha agradat tant que hem pintat un tronc amb ceres de color marró  i moltes fulles de color verd per fer un llimoner per la classe.

També hem gaudit fent un experiment molt interesant: hem tallat una llimona i li hem tret el suc … feia molt bona olor !!!

Hem posat una mica de sabó al mig de cada llimona i amb molta paciència, i esperant el nostre torn, li hem afegit una culleradeta de bicarbonat.

Per acabar l’experiment, amb uns comptagotes hem anant afegint suc de llimona per veure la reacció i…

…ha fet molta escuma!!!!! Era com un volcà de llimona!!!!

També hem estampat amb mitja llimona i pintura groga sobre un full, ens han quedat unes llimones molt boniques i la classe molt perfumada amb la seva olor!!!!

 

 

 

 

 

També hem gaudit d’una sessió de psicomotricitat molt xula amb mocadors i robes. Hem anat seguint el ritme de la música amb el nostre cos tot fent moviments suaus quan la música era lenta o a la inversa, moviments ràpids (córrer, saltar) quan la música tenia més ritme.

La setmana vinent seguirem compartint les nostres experiències amb vosaltres!

CLASSE DELS TIMBALS