Seguim descobrint a la Maria Sibylla Merian!

Els gatets i les gatetes seguim investigant i descobrint la biografia i estil artístic de la Maria Sibylla. Hem descobert les principals característiques del segle XVII i ens ha sorprès com vivien en aquella època.

Dilluns vam començar la setmana fent una dinàmica per compartir el cap de setmana, vam escriure el nostre nom en una cartolina i després la mestra apuntava una frase resum del que més ens havia agradat.

Dimecres vam anar de sortida al Museu blau per complementar el projecte i aprofitant que sortiem vam anar a observar les mimoses del Parc Güell de camí a buscar l’autocar. Després també vam aprofitar per jugar una estoneta al Parc del Forum i cremar energia!

Una vegada a l’aula vam dibuixar unes branques de mimosa entre tots amb ceres, gomets i paper de seda. Mireu quin goig que fan!

Entre erugues, papallones, lupes… no hem deixat de banda l’hivern i els seus colors i a la sessió de pintura hem treballat molt concentrats i amb molta precisió.

La setmana vinent us seguirem explicant les nostres aventures!

GATETS I GATETES