Ens acomiadem dels colors!

Aquesta setmana hem fet la cloenda del tema Els colors i hem fet activitats amb els diferents colors que hem treballat durant aquests dies com a protagonista. Hem començat amb el GROC, fent experimentació amb gelatina de llimona a la taula de llum.

El dia del VERMELL, hem observat com són les maduixes, les hem olorat, manipulat i els que hem volgut les hem tastat. Després amb el seu suc hem pintat un mural per la classe.

Toca el torn del VERD i ens hem adonat que tenim moltes coses d’aquest color a la classe!!!! Les taules, les cadires, les joguines. Els més petits hem observat i manipulat fulles d’enciam i els més grans, per fer les fulles de les maduixes, hem pintat amb pintura de color verd i fulles d’enciam!!!! Ens ho hem passat genial i han quedat unes maduixes molt boniques!!!!

I per acabar aquesta setmana tan divertida hem jugat a buscar objectes BLAUS amagats per la classe i el pati

i per berenar hem fet màgia amb el iogurt i unes gotes de colorant alimentari blau!!!!

 

 

Bon cap de setmana i ens retrobem la setmana vinent !!!