Cicle Mitjà a Collserola

Aquest curs totes i tots hem trobat molt a faltar poder sortir de l’escola, a altres entorns educatius, on aprendre de forma diferent. La situació pandèmica, però, ha millorat i això ens ha permès poder acabar el curs fent descoberta per l’entorn, en una sortida relacionada amb el nostre projecte dels animals.

 

 

 

 

 

Ahir doncs, vam sortir de l’escola a quarts de deu, carregats amb els nostres picnics i amb aigua, gorra i crema solar, en direcció a Collserola. Un autocar ens va apropar a la carretera de la Rabassada i allà vam començar el camí fins a la Font Groga on vam parar a esmorzar, per agafar forces.

 

 

 

 

 

 

Una estona després, vam reprendre la ruta, preparats per seguir rastres, buscar pistes, restes, excrements, forgades… I vam arribar a un avistador d’aus al Turó de la Magarola. Allà vam observar les precioses vistes de la ciutat i vam aturar-nos una estona a veure quines aus, pròpies de la zona, observàbem. Alguns vam veure orenetes, alguna merla, pardals i garces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La ruta va seguir amb un bon tram de pendent, baixant fins l’hermita de Sant Medir, camí de Sant Cugat. Per fi vam dinar i aprofitar el bon temps per jugar a l’aire lliure. De tornada, vam creuar Collserola i vam començar el descens, observant Virolai des de les alçades. La ruta va ser llarga, però molt bonica, profitosa i divertida!