Benvinguda Vella Quaresma a la classe dels DRACS!

Aquesta setmana hem donat la benvinguda a la Vella Quaresma!

Aquesta vella arrugada i xeruga ens anirà mostrant quantes setmanes ens queden per l’arribada de les vacances de Setmana Santa i la primavera. Aquí a l’escola, cada divendres li anirem traient una de les cames que hem fet entre tots/es.

Mireu que xula ens ha quedat!

Per tal que a casa, cada diumenge pugueu tallar una cama i fer el compte enrera per l’arribada de la Pasqua, els Dracs hem fet una Vella Quaresma molt bonica, de ben segur que us anirà molt bé per observar i parlar de com van passant les setmanes i preveure què farem per les vacances de Setmana Santa.

A música l’Albert ens ha ensenyat una cançó tradicional que diu:

SERRA LA VELLA
Serra la vella un plat d’escudella,
serra la velló un plat d’escudelló.

I una cançó moderna de la Vella Quaresma:

A més a més, hem seguit gaudint molt de les nostres dinàmiques de bon dia i  jugant amb la paraula del dia. Aquesta setmana hem repassat el vocabulari de Carnestoltes i d’hivern. Ens estem fent molt grans, i cada dia ens ho passem millor descobrint l’escriptura natural de les paraules.

A psicomotricitat hem fet diferents proves amb pilotes. L’objectiu de l’activitat era treballar la coordinació ull-mà i la motricitat gruixuda. Hem jugat a rebre i/o picar una pilota en moviment que arriba per l’aire, tirar una pilota amb una determinada punteria…  exercicis que d’alguna manera els estan aportant un granet de sorra en el seu futur aprenentatge en la lectura i l’escriptura.

Esperem que compartiu amb els vostres fills i filles totes les experiències que hem viscut aquesta setmana a l’escola.

Bon cap de setmana!