L’hivern a P3

Aquesta setmana ens hem endinsat de ple en l’hivern i els seus colors. Hem observat una paisatges i hem descobert que els blaus, els liles, els grisos, el negre i el blanc són els colors d’aquesta estació. Hem treballat la paraula hivern i l’hem acolorit amb aquarel·les.

Hem parlat de totes aquelles coses relacionades amb l’hivern com ara el fred, la neu, la bufanda, els guants, l’abric…. i ens hem après una dita: A L’HIVERN EL MILLOR AMIC ÉS UN BON ABRIC.

Aprofitant que fa molt fred i a la muntanya hi ha neu hem creat el minimon dels animals amb neu feta de porexpan. Ens ho hem passat molt bé jugant, fent veure que nevava i creant cercles i formes a terra…. mireu quin goig tot blanc!

També hem treballat el traç al terra dibuixant boletes petites representant flocs de neu amb guixos de color blanc i fins hi tot algú s’ha animat a dibuixar un ninot de neu.

Ens trobem la setmana vinent i us explicarem tot allò que hem fet!

Bon cap de setmana.