Setmana d’assajos!

Benvolgudes famílies;


Aquesta setmana hem estat molt enfeinats amb tots els assajos i preparatius de les diferents tasques nadalenques. Des de música hem après a cantar la cançó “Let it be” dels Beatles, a anglès hem pogut treballar les primeres estrofes de “All i want for Christmas is you” de Mariah Carey i estem plenament immersos en la preparació de Nadalfix. Aquests dies hem acabat de repartir els encarregats dels diferents departaments tècnics (art, so, llum, gravació, edició, maquillatge i perruqueria, caretes etc…), hem començat a fer els primers assajos dels tres episodis de cada capítol i cada actor ha estat treballant en la caracterització del seu personatge…


A plàstica ja hem repartit les diferents figures del pessebre i hem començat a fer l’esbós per després poder representar-ho amb volum. A més, estem preparant el calendari 2021 amb l’elaboració de diferents estampats de mascaretes creades per nosaltres mateixos.


Des de llengua hem realitzat un Visual Thinking del procés de creació d’una pel·lícula que ens va explicar la Maria Latre en la connexió de la setmana passada.


També hem posat en marxa la preparació del Calendari d’Advent, que començarem a fer la setmana vinent, i el sorteig de l’amic invisible, per tal que els nens i nenes tinguin temps de preparar i elaborar el seu obsequi pels companys. Com sempre, us demanem la vostra col·laboració per tal de poder fer un bon acompanyament en aquest procés.


A més, hem aprofitat per fer la fotografia de grup que us farem arribar ben aviat.


Gaudiu d’un petit avenç de tots els actes nadalencs que compartim avui amb vosaltres…

Per poder visualitzar més mèdia, cliqueu el següent enllaç:

https://drive.google.com/drive/folders/1wv4xaouWLtbBeVMU5FU8K5v9__w4E4Oa?usp=sharing

IMG_9755