Ben retrobats i… compte amb els “likes”!

Finalment, i després de 6 mesos, hem pogut tornar a l’escola i retrobar-nos amb els nostres companys. El 14 de setembre ha estat una data ben esperada per a tots.

En aquests darrers mesos, molt probablement hagi augmentat el nostre temps d’exposició a les pantalles. Per aquest motiu, a 2n d’ESO hem dedicat la primera setmana del curs a reflexionar-hi i a prendre consciència per tal d’adquirir actituds crítiques i responsables als entorns digitals. Així, en el context de la “nova normalitat”, hem protagonitzat el primer TGI del curs: Broma o abús?

Vàrem iniciar-nos amb algunes activitats de sensibilització, posant en comú els nostres coneixements previs i les nostres experiències a les xarxes socials. Seguidament, vam entrar en més detall a indagar alguns riscos associats a la nostra presència a les xarxes: desconeguts, privacitat, suplantació d’identitat, ciberassetjament…

Amb els nostres descobriments, cada grup ha dissenyat una campanya publicitària sobre el seu tema per conscienciar altres persones i compartir els seus aprenentatges:

Aquests són alguns dels anuncis que formen part de les nostres campanyes:

I aquests, altres materials de difusió com ara pòsters, tríptics, publicacions per a les xarxes socials…

 

La setmana vinent començarem un nou TGI sobre els moviments migratoris i iniciarem el curs de les matèries, ja us anirem explicant les novetats, que no seran poques!