Germanor entre escoles

Fa alguns dies van venir els nens i nenes de 6è de l’escola Reina Elisenda Virolai! Vam fer unes activitats molt divertides: un joc de coneixença i una gimcana tots barrejats. En aquesta gimcana, cada grup feia una activitat diferent en diferents racons de l’escola. Per motivar-nos, ens van donar un carnet on les mestres enganxaven un, dos o tres gomets segons com havíem fet cada prova. Alguns exemples de prova van ser: ordenar-nos per ordre alfabètic sobre un banc sense caure, el joc de la maleta, la frase maleïda,…

A més a més, a l’hora del pati vam fer un partidàs de futbol i vam conèixer i descobrir companys/es molt amables. Ens ho vam passar d’allò més bé i vam conviure tots plegats.

Pel que ens han dit, veurem els nois i noies del Reina Elisenda unes tres vegades aquest curs, un cop al trimestre, ja que l’any que ve molts d’ells vindran al Virolai i així ja els coneixerem una mica més. Així doncs, hem fet nous amics!!!

En fi… ha estat un dia molt especial per a totes dues escoles. Esperem que es torni a repetir!!!