Com podem estalviar aigua a l’escola? TGI 1r ESO

Aquesta setmana hem analitzat el consum d’aigua a l’escola durant els mesos de gener, febrer i març dels anys 2015, 2016 i 2017 per tal de saber el consum per persona i dia i així poder establir un pla de millora en la gestió d’aigua de l’edifici. 

 

 

 

 

 

 

Sabeu que gastem entre 16 i 24 litres d’aigua per persona i dia a l’escola????

A través d’una dinàmica per escollir les millors idees, les més viables o les més esbojarrades hem decidit en grup quina és la que ens semblava millor per reduir el consum d’aigua!

Després, a través del projecte de Sostenibilitat i el vistiplau de la direcció de l’Escola (ens haurem d’esperar a la reunió de consellers…), portarem a terme algunes d’aquestes idees com: Reaprofitar l’aigua per l’hort, instal·lar airejadors a les aixetes o reduir el temps d’obertura de les fonts.