Projecte : “Els nostres avis van ser nens?”

Aquest ha estat un projecte ben xulo, hem vist fotos dels nostres avis de petits i han compartit amb nosaltres un munt d’experiències i anècdotes que ens han fet veure diferent la nostra realitat.

Hem descobert que no tenien les mateixes joguines que nosaltres, que alguns no tenien televisió i que la veien al bar de la plaça. Hem vist com n’eren de diferents algunes coses: els telèfons (no hi havia mòbils!!!), les càmeres de fer fotos, les nines, les joguines, les maquines d’afaitar, els regles,  no hi havia ordinador i tenien maquines d’escriure, la música sortia d’uns discs rodons…

La vida dels nostres avis ens va cridar molt l’atenció i volíem saber més! Volíem experimentar coses que havien viscut ells i vam decidir fer-nos joguines com les seves. Amb paper de diari i bosses vam construir pilotes de futbol i amb els mitjons vam provar de fer també unes pilotes. Vam dibuixar carreteres al terra i com havien fet ells… vam jugar a que els cotxes eres les nostres sabates! Vam passar-ho tant bé!!!

Avis i avies, no teníeu tot el que teniem nosaltres però… estem segur que vau ser molt feliços! Ens heu ajudat a entendre que no calen joguines massa sofisticades per passar-ho bé, que jugar amb qualsevol cosa pot ser divertit i que mentre construïm també gaudim, i sobretot… compartir-ho amb els amics! Gràcies per aquesta lliçó!