Els Pinzells fem Psico!

Arriba divendres a la tarda i arriba un dels moments més esperats de tota la setmana! Tot plegats gaudim moltíssim de les sessions de psicomotricitat on treballem per a desenvolupar les nostres habilitats motrius a través del joc i de l’experimentació.

A vegades baixem al menjador on ens trobem un espai que propicia el moviment, el salt, l’equilibri… on a través de joc descobrim quines possibilitats té el nostre cos i quines possibilitats tenen els diferents materials que ens hi trobem. Mica en mica anem millorant les nostres habilitats i gaudint més del que anem aconseguint.

D’altres sessions són al pati. A dalt seguim treballant a través dels jocs de regla, sessions de desplaçaments, espais de psicomotricitat per desenvolupar de forma específica diferents habilitats motrius, circuits…

Sigui com sigui, les sessions de psicomotricitat sempre són un moment de gaudi, complint la norma més important de la psico… “PASSAR-HO GENIAL!”