Els coets iniciem nou projecte!

Hola famíles,

Fa uns dies vam rebre a la classe una caixa, aquesta vegada de forma triangular, amb un interrogant.

Tots esperàvem trobar-nos la nova pregunta repte a dins, però… sabeu que hi havia? UN MAPA. Un mapa amb 7 creus vermelles que, mirant-lo molt, vam descobrir que ens portava a la planta baixa de l’escola.

Vam baixar i allà on hi havia una creu, trobàvem un sobre vermell amb una lletra! No enteníem res així que vam parlar amb les cuineres i, a canvi de recitar el poema de Sant Jordi, elles ens ajudaven a descobrir el següent pas.

Sabeu que ens van donar? Un altre mapa! Que ens portava a la primera planta de l’escola, la de les nostres classes.
Vam buscar i vam trobar nous sobres amb noves lletres. En aquest cas, va ser la Silvia, la secretaria, que ens va ajudar amb un nou mapa que ens portava al pati de dalt. Però ep!, també ens va donar una carta que deia que quan trobéssim tots els sobres, havíem de passar pel sorral. Quina aventura!

Finalment, al sorral vam trobar UNA MALETA!

Una maleta? Molts sobres amb lletres? I ara que fem?
Vam entrar a la classe i vam decidir que el primer que faríem seria posar les lletres en ordre i… COM ÉS QUE TOTS SOM DIFERENTS?  Ara si, tenim nova pregunta repte!

També vam obrir la maleta i vam trobar quadres amb fotografies nostres, però eren les nostres cares barrejades! Mitja cara del Leo i mitja del Mauro, mitja de la Nina i mitja de l’ Emma. Quina sorpresa!

Ja hem fet alguna conversa i hem vist que hi ha moltes coses que ens diferencien: el color de cabell, l’alçada, el color dels ulls… però, tot el que ens diferencia és físic? Què més ens pot fer diferents?