I’Mendevines…

Els COLORS van fer un treball en equip molt especial. Van crear unes endevinalles molt boniques. Primer, ens vam haver de posar d’acord sobre el tema que tractaríem i va ser una decisió molt senzilla, ja que tots i totes van estar d’acord: Els animals!!

A continuació, donant llibertat a la nostra creativitat, imaginació, vocabulari i molta motricitat fina vam aconseguir fer 5 endevinalles mitjançant les noves tecnologies. Com ja sabeu les podeu trobar en el Recull literari de Sant Jordi, però a continuació us adjuntem l’enllaç perquè el tingueu a l’abast:

Endevinalles COLORS

I per acabar, us adjunto l’enllaç de les que endevinalles tan especials que van crear les famílies dels COLORS per a tots els nens i nenes de la classe durant la reunió activa del tercer trimestre!

Endevinalles Famílies COLORS