Celebrem Sant Jordi!

Hola famílies!

Aquestes setmanes hem estat endinsats en el món de Sant Jordi.

Per començar, la Rosi ens va explicar la llegenda de Sant Jordi i nosaltres, com a la història, vam fer un sorteig per repartir-nos els personatges. Un cop cadascú sabia de què feia, vam començar a assajar per poder representar l’obra davant de tots els nostres companys i companyes de l’escola.
Tot i els nervis, havíem treballat de valent, així que vam sortir a l’escenari i ho vam fer súper bé!

Ho voleu veure?

També hem estat fent diferents activitats relacionades amb Sant Jordi: un punt de llibre del nostre personatge preferit, hem pintant un dibuix i hem aprofitat per practicar l’escriptura amb la llibreta viatgera. També hem fet un dibuix de la llegenda de Sant Jordi.

Per acabar aquesta setmana tan especial, hem sigut el públic d’un espectacle de titelles “la granja de la Tika”.

Ens ha agradat molt!!! I hem gaudit molt de totes les activitats que hem fet de Sant Jordi!!!