L’Ambulància de bombers

Recentment, hem tingut la visita d’un pare d’una alumna de l’escola que és bomber de professió. Aquesta visita va ser una experiència emocionant i educativa per a tots nosaltres. El pare ens va portar la seva ambulància de bombers i va compartir amb nosaltres una mirada fascinant sobre la seva feina i el seu vehicle de servei.

En primer lloc, ens va mostrar l’exterior de l’ambulància de bombers, destacant els diversos compartiments i equip que porta. Ens va explicar que aquest vehicle està dissenyat per a situacions d’emergència mèdica.

Després, vam tenir l’oportunitat de veure l’interior de l’ambulància de bombers. Ens va sorprendre veure tot l’equipament mèdic avançat que hi havia.

També va compartir amb nosaltres com funciona l’atenció d’emergència i que ràpids han d’estar en les seves intervencions.

Estem molt agraïts per la seva visita i per haver-nos permès aprendre més sobre la seva feina.