Comencen a descobrir el nostre nom

La classe del Mar ha començat una nova aventura de descobrir els secrets que amaga el nostre propi nom. Mitjançant una sèrie d’activitats enginyoses i divertides, ens hem submergit en l’univers de les seves lletres i el misteri que les envolta.

Hem descobert algunes de les seves formes. Amb colors i materials tàctils, hem creat les nostres pròpies versions artístiques, permetent-nos connectar amb les formes i els traços que defineixen les lletres que conformen el nostre nom. A més a més, hem participat en jocs i activitats.

Aquest descobriment del nostre nom també ha estat una oportunitat per a compartir i connectar amb els nostres companys de classe ja que comencem a descobrir que algunes d’aquestes formes les tenim igual.

Estem emocionats per continuar descobrint el món meravellós que ens espera a mesura que continuem descobrint el nostre propi nom i tot el que aquest implica.

https://youtu.be/h2mTl8veHxk