Preparem el Nadal!

Hola famílies,

Desembre és un mes màgic! Durant tots aquests dies hem fet un munt d’activitats nadalenques: la decoració de l’escola, les nostres boles pel calendari d’advent, les postals de Nadal, hem posat el pessebre al menjador de l’escola, ha arribat el tió i l’hem estat cuidant, hem cantat nadales i fins i tot, hem après un poema de Nadal.

També ha arribat el final del 1r trimestre i és el moment de poder portar a casa totes aquelles activitats que hem fet durant aquests 3 mesos perquè pugueu veure com hem treballat: la carpeta de la classe dels coets, el lapbook del nostre projecte dels colors, grafisme creatiu, dibuixos de l’esquema corporal, feines d’atenció i orientació espacial o el resultat del projecte d’art. 

Han estat uns dies treballant de valent, però hem gaudit molt i estem molt contents. Volem compartir amb vosaltres aquest vídeo perquè us contagieu una mica de la nostra il·lusió…

I quina millor manera d’acabar aquest trimestre que fent cagar el tió. Tots plegats hem cantat mentre li donàvem uns quants cops de bastó i… ha cagat regals per totes les classes per jugar tots junts!

BONES FESTES A TOTHOM!!!