Espais d’aprenentatge

Hola famílies, 

Els espais d’aprenentatge, que fem 2 cops per setmana, són un moment on podem treballar en grups reduïts diferents aspectes com l’atenció, el raonament i la lògica, la psicomotricitat fina, la lògica-matemàtica, la consciència fonològica i la lectoescriptura, el reconeixement del nom i el dels companys, l’orientació espacial o l’esquema corporal.

Són moltes i molt diverses les activitats mitjançant les quals podem treballar-ho: la repetició de patrons, jocs de daus per introduir la suma, el mastermind, activitats de comptar o d’emparellar el número amb la seva forma escrita, cosir, fer collarets, jocs cantats o de rimes, sudokus, confegir paraules…
Voleu veure com ho fem?

Encara ens queden moltes coses per descobrir i aprendre. De mica en mica ho anirem compartint perquè pugueu veure més.

Quantes coses estem aprenent i com gaudim d’aquestes estones compartides!