Setmana de la música

Hola famílies,

Aquesta setmana ha estat la setmana de la música i nosaltres ho hem celebrat amb un munt d’activitats.

Dimarts van venir el Jaume i la Maria Jesús, els avis del Roger, a compartir 3 cançons amb nosaltres: Sol solet, Plou i fa sol i Mireu allà dalt. El Jaume va tocar l’acordió i l’harmònica i la Maria Jesús el violí i les castanyoles. Ens van explicar algunes coses sobre aquells instruments i vam poder tocar-los una miqueta.
Per acomiadar aquest moment tan màgic, vam acabar fent un trenet darrere el Jaume mentre ell tocava l’acordió. Va ser molt divertit!

Dimecres, juntament amb els nostres companys d’I4, vam anar a l’Auditori per ser el públic d’un gran concert anomenat Ulls Clucs. Quatre músics ens van cantar diverses cançons acompanyats de molts instruments -el piano, la bateria, la guitarra, l’acordió, el saxòfon,…-

Dijous vam tornar a agafar l’autocar per anar al cole de dalt. Els nens de segon de Primària van preparar per nosaltres, i els nostres companys d’I3 i I4, un gran espectacle musical.

Per acabar aquesta setmana tan musical han vingut l’Aina i el Ricard, els pares de la Gala, a cantar i tocar la flauta i la guitarra. Ens ho hem passat molt bé ballant tots plegats.

Quina setmana més divertida!