Els Pinzells iniciem un nou projecte!

Tornant del pati hem trobat a la nostra classe una caixa molt estranya, petita,  negre i amb un símbol que no sabem que és!

Hem fet hipòtesis de que podia haver-hi a dins i fixant-nos en el símbol ens hem adonat que és un interrogant, per tan… a dins hi devia haver-hi alguna pregunta.

Però no, el que hi hem descobert són un munt de fotografies d’animals!

 

Al principi no veiem res d’estrany en aquestes fotografies, però mica en mica hem anat descobrint que aquests animals estaven “gordos” i tenien una espècie de bonys a les seves panxes.

De nou hem fet hipòtesis de que podia haver-hi dins d’aquest bonys… Alguns deien que havien menjat molt, d’altres que estaven plens de caca i d’altres creien que havien begut massa aigua. Hem seguit rumiant i intentant esbrinar que passava, fins que ens hem adonat que també hi havia la fotografia de la panxa d’una dona embarassada i hem arribat a la conclusió que tots els bonys dels animals de les fotografies devien ser bebé.

Així doncs hem determinat que totes les fotografies eren mames embarassades, la femella de les diferents espècies, perquè això si ho tenim clar… els mascles no poden estar embarassats!

I un cop hem fet aquest descobriment ha arribat la pregunta:

“TOTS ELS ANIMALS NEIXEN DE LA PANXA DE LA MARE?”

Ara ens tocarà treballar, investigar i esbrinar si és així o no! Ens ajudeu?