Sortida a Santa Eulàlia de Ronçana. El Parc de les Olors.

La Classe del Mar ha experimentat la seva primera sortida a l’aire lliure, la sortida de tardor.  Hem visitat Santa Eulàlia de Ronçana, al Parc de les Olors, on els nens i nenes de la Classe del Mar han tingut l’oportunitat de connectar amb la natura i fer descobriments fascinants. En aquesta excursió, han descobert una gran varietat de plantes amb olors úniques i especials. Una d’aquestes experiències que al principi ens va semblar una mica estranya, va ser quan vam utilitzar una d’aquestes plantes per rentar-nos les dents, va ser una manera diferent i divertida de rentar-los.

A més, vam crear petites bosses d’olor per poder guardar a l’armari o en un calaix com a record d’aquesta sortida. També vam poder plantar una petita planta que haurem de cuidar molt i fer créixer a casa nostra de manera responsable.

Va ser un dia molt divertit que vam gaudir molt.