English EI4 Belugues – 3rd Term Recap

Hello, families!

Aquest tercer trimestre ha passat molt de pressa, però tal i com veureu a continuació, l’hem exprimit al màxim per seguir aprenent, com sempre, mentre gaudim mitjançant joc, les cançons, els contes i tot tipus de dinàmiques actives per fomentar l’oralitat en anglès.

Durant el mes de març, abans de Setmana Santa, a partir del conte “Dear Zoo”, de Rod Campbell, les Belugues van conèixer alguns dels animals salvatges que podem trobar al Zoo: lion, giraffe, elephant, monkey, camel, snake, frog,… i algunes de les seves característiques!: big, tall, jumpy, grumpy, dangerous,... Mitjançant les cançons, el moviment i jocs com Simon Says, jocs amb la PDI o amb materials manipulatius com les pròpies joguines de la classe o jocs amb targetes (entre d’altres propostes!) van conèixer alguns animals més, així com les seves accions. En especial, van gaudir amb les cançons “Let’s go to the Zoo” i “Yes, I can!” de Super Simple Songs. A més a més, van escollir el seu animal preferit, el van dibuixar i pintar ells mateixos i entre tots vam crear el nostre Zoo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per celebrar la Setmana Santa o Easter, les Belugues van visionar una història curta dramatitzada per Steve&Maggie a YouTube, on es recrea un Easter Egg Hunt i s’introdueix el vocabulari més significatiu d’aquesta celebració com ara Easter Bunny, Easter egg, chick, basket, etc. Ens ho vam passar d’allò més bé cantant i ballant algunes cançons com “Easter Bunny Dance & Freeze”, o també relacionades amb la primavera, com “Spring is Here”. Abans de marxar, vam elaborar una manualitat per poder jugar: Easter egg and chick!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després de Setmana Santa i al llarg del mes d’abril, a partir del conte “Are You Eating Something Red?”, de Ryan Sias (Vooks), les Belugues van recordar el que ja sabien sobre les fruites i, a més a més, van conèixer més de prop les verdures! Cada cop que es presentava un nou color en passar de pàgina, havíem de pensar quines fruites i verdures coneixíem que tinguessin aquell color. Aquest conte ens va donar molt de joc per parlar de quins Fruits & Vegetables ens agraden i quins no, ja que el protagonista del conte havia d’escollir una de les opcions de cada color. Per tant, vam aprendre a expressar likes & dislikes amb “I like” i “I don’t like”, a més de respondre a la pregunta “Do you like…?” amb “Yes, I do!” o “No, I don’t”. Un altre conte que ens va agradar molt va ser “Ketchup on Your Cornflakes?”, de Nick Sharratt. Explorem barreges estranyes d’aliments fins que trobem la que és una bona combinació mentre practiquem “Do you like…?”.

Les cançons “Do you like spaghetti yoghurt?” i d’altres versions de Super Simple Songs ens van resultar divertidíssimes i molt útils per a practicar aquestes estructures! Com sempre, a English potenciem l’oralitat des de moltes vessants i formats. És per aquest motiu que un cop revisat el vocabulari, vam endinsar-nos en el joc en petit grup per a posar-lo en pràctica mentre ens ajudem i aprenem entre tots amb jocs com el Kaboom, tapar la flashcard amb flyswatters, jocs amb la PDI, jocs de cartes com “I Have… Who Has…?”, dobble, entre d’altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unes setmanes abans de presenciar l’obra de teatre “An African Adventure”, que va tenir lloc a finals de maig, vam reprendre el tema dels animals salvatges amb el que ja vam aprendre molt unes setmanes abans, per així endinsar-nos en el tema de l’obra de teatre i poder unir-nos a les cançons i diàlegs durant l’obra amb més confiança. Recordeu que podeu veure un recull de fotografies i vídeos en el següent enllaç: EI 4 BELUGUES – AN AFRICAN ADVENTURE

Finalment, durant el mes de juny vam realitzar activitats relacionades amb el projecte que han impulsat des de les assemblees diàries a classe: la sostenibilitat! Tots i totes ens hem conscienciat de l’impacte que poden tenir els nostres hàbits diaris en el planeta i per aquest motiu els nens i les nenes de la classe de les Belugues van enganxar pòsters per tota l’escola: Agafem un paper quan ens assequem les mans, reduïm embolcalls, apaguem les llums quan sortim, llencem els papers a la paperera blava, entre molts d’altres! A English, hem aprofundit una mica més en el tema del reciclatge i hem après a identificar diferents recycling bins: yellow, blue, brown and green. Amb la cançó “How to recycle” hem pogut practicar quin tipus de material llençar a cadascuna d’elles i a partir d’aquí, jugar amb diferents materials com ara uns pòsters interactius amb imatges i velcro. També vam llegir el conte “Look Out for Litter”, de Lisa Bullard, vam jugar a un joc per classificar escombraries amb la PDI i vam plasmar el que havíem après a un worksheet manipulatiu amb finestres, on hi vam enganxar imatges de diferents materials dins de la paperera del color corresponent per al reciclatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant les últimes setmanes del curs, ja es nota com l’estiu arriba i la calor que fa… Així que tornem a canviar a una temàtica més engrescadora durant aquesta època de l’any: ice-creams! Juguem a seguir patrons, a fer gelats amb plastilina, al memory o a comptar quants gelats de cada color hi ha un pòster, identifiquem la quantitat de boles de gelat, entre d’altres.

 

 

 

 

Aquest curs ja s’acaba!! Però no us oblideu que podeu seguir escoltant les cançons que hem practicat durant tots aquests mesos clicant a en aquesta pàgina web, on hi trobareu un recopilatori tipus padlet amb enllaços de youtube.

Esperem que passeu unes fantàstiques vacances d’estiu! Una forta abraçada a tots i totes, Belugues!

HAPPY SUMMER!!! See you next year!!!

Marga