Curem el tronc i la maduixera

Els Colors van decidir donar xarop a la maduixera i al tronc per a veure si es podien recuperar, i després d’uns dies vam observar, per una banda que la maduixera mostrava pitjor aspecte que abans, en canvi, en el tronc, vam veure que la ratlla  es va enfosquir així que van decidir posar més xarop.

 

 

 

 

Finalment, després de la segona observació després del xarop, van decidir ficar el tronc a l’aigua, ja que els arbres necessitaven aigua. Es van adonar que el primer dia surava, i després ja no, pel fet que la va xuclar i en acabat la va treure formant petites bombolles.  Entre tots van decidir esperar que s’eixugués a veure si tornava a aparèixer la ratlla.

Tot i que la ratlla s’ha enfosquit s’han adonat que el tronc no es pot recuperar ja que començava a trencar-se.