Projecte I3

Els pinzells continuem investigant a través de diferents activitats per poder donar-li resposta a les nostres preguntes “Podem saber què és només amb les mans?” i “Tot el que toquem és igual?”.
Vam començar posant la mà dins una caixa per tocar l’objecte misteriós que s’hi amagava dins. Quan intentàvem endevinar que era, tots dèiem coses diferents i mai ho encartàvem, però la veritat és que era molt divertit imaginar que podia amagar-se allà dins.

El que si que podíem saber quan posàvem la mà allà dins era si l’objecte era llis, rugós, si tenia pèl o no, si era fred o calent… i la veritat que tocar tantes textures diferents ens ha creat molta curiositat per saber com són les coses del nostre voltant. Per això, continuem fent activitats per seguir descobrint i aprenent: tapar-li els ulls a un company de la classe i a través de les seves mans (tacte) i les pistes dels companys  (vista) veure si endevina que està tocant, buscar coses per la classe que tinguin la mateixa textura, classificar diferents materials segons com són només tocant-los i fins i tot, hem jugat a la gallineta cega per veure si sabíem quin company o companya trobàvem.

Quines ganes de continuar tocant, experimentant, jugant i aprendre moltes coses!