Convis a Can Solà d’I3

Després d’uns dies parlant-ho a l’escola i tatxant els dies del nostre calendari, va arribar el moment de marxar de convis, aquella paraula fins ara desconeguda que tan il·lusionats i nerviosos ens posava a tots.
Ara que ja hem tornat, podem dir que les convis molen, molen molt! Hem passat 2 magnífics dies endinsant-nos en el món dels indis, rodejats de la natura i fent diferents activitats amb els nostres amics I3, I4 i I5 de Virolai Grimm i Virolai Petit. Tot i que va haver-hi alguns moments de pluja, la diversió no es va aturar.
Hem gaudit molt d’estar tots junts compartint grans estones i dormint, per primera vegada, tots junts en la mateixa habitació!
Sabeu qui va venir també a Can Solà? El Blau, que ens va portar una nova medalla fins a la casa de colònies. Tenim nou prota!!!
Us deixem un petit tastet d’aquests 2 dies que vam viure a les convis i dels quals ens emportem una motxilla ben plena d’experiències i emocions. Esperem que ho gaudiu tant com nosaltres.