Iniciem nou projecte!

Aquesta setmana, de sobte, vam trobar-nos una capsa misteriosa a la porta de la nostra classe. Duia un interrogant ben gran i això ens va suscitar molta intriga i curiositat.

Que hi hauria dins??? Vam començar a fer hipòtesis de què podia ser! Sonava alguna cosa però no ens podíem imaginar que era…

No podíem més amb la intriga, així que vam decidir finalment obrir la capsa i el que vam trobar a dins no ens va donar masses respostes. Hi havia un objecte petit que algun va dir que si el posàvem a l’ordinador hi podríem veure coses!!! I així ho vam fer! Vam posar aquell objecte per un forat de l’ordinador de l’Anna i vam descobrir que hi havia un arxiu per escoltar. Voleu sentir el que vam sentir nosaltres? Atents…

Al principi ens van semblar uns tambors, però com més escoltàvem més ens adonàvem que ens recordava alguna cosa i de sobte algú va dir… sona com el nostre Cor! I per comprovar-ho ens vam posar a escoltar-nos els pits els uns als altres per tal de comparar els sons i esbrinar si certament el so de la capsa era el so d’un cor.

I si si, sonava un cor, haviem resolt la primera pregunta/repte del nou projecte, “QUÈ SONA?”, però després d’aquesta se’ns obria un món per descobrir, la primera cosa era… “PERQUÈ SONA AIXÍ?”. Així que mans a l’obra i comencem a treballar!

Ah si! se’ns va acudir que amb l’orella només sentíem massa fluix el cor i que potser si tinguéssim aquell aparell que fan servir els metges… i els nostres desitjos són ordres! L’Anna ens va aconseguir un estetoscopi de l’espai de ciència i ara si que vam poder sentir ben bé el so del nostre cor!

 

Continuarem investigant i us anirem explicant tot allò que descobrim! De moment… volem fer el nostre propi estetoscopi, ho aconseguirem???