Projecte: Tot fa ombra?

Al llarg del 2n trimestre vam fer un projecte a partir de la pregunta repte: Tot fa ombra? A les primeres sessions vam estar buscant ombres de moltes maneres… amb lots, amb la llum del sol, a les fosques, a la classe, al pati, al menjador, amb llum oberta,… vam ser uns grans investigadors!

Mica en mica ens vam anar familiaritzant amb les ombres i de quina manera podiem fer-les. A partir d’aquí, tot van ser descobriments… Vam descobrir la diferència entre ombra i reflexe, també que hi ha materials que deixen passar la llum, d’altres que no i d’altres només una miqueta . Vam aprendre un poema i vam comprovar com la ombra s’estira, s’encongeix, es desenganxa dels nostres peus, etc.

Va ser un projecte molt interessant on les darreres sessions ja erem uns experts en el tema ja que vam aprendre un munt de coses. Aquí us deixem un resum de tot el que vam viure. Esprem que el gaudiu tant com ho vam fer nosaltres.