Els nous companys de classe!

Els Colors descobrim diferents animals que dormen de dia i viuen aventures durant la nit, com el ratpenat, l’óliva, mussol, porcs senglars… i els cucs de seda!!!

Els nostres companys i companyes de l’escola Reina Elisenda ens han regalat cucs de seda. Quina il·lusió!!!. Els observem cada dia, els hi anem canviant el menjar especial per a ells, ja que mengen fulles de morera però no en tenim encara…

Un dia, el Ratolí Agustí, al taller d’Enigmes, ens va proposar un experiment per fer que els cucs creixessin. Vam ruixar els cucs amb les pipetes d’aigua i es van fer llargs!.

A la sessió següent, com ja havien descobert qui n’era el cicle de vida de la papallona, vam poder veure amb realitat augmentada com prenia vida el dibuix que cadascú havia pintat. Paral·lelament, vam ficar els cucs a dins el seu capoll, practicant l’habilitat d’enrotllar i així avançar en la nostra motricitat fina.

https://youtu.be/GrmNxJRmRiQ