Preparem el Nadal

Hola famílies!

Aquest mes de desembre és un mes màgic. En aquests dies hem preparat diferents activitats nadalenques com confeccionar les nostres estrelles pel calendari d’advent, hem fet boles de Nadal per decorar la classe, hem cantat nadales i recitat un poema, hem muntat el pessebre… i tot envoltat d’un ambient d’ estima i il·lusió. Mireu com poc a poc ens hem anat endinsat en aquesta màgia…

I avui quina és la millor manera per acabar el trimestre? Doncs sí, fent cagar el Tió. De sobte hem començat a sentir una oloreta extranya per l’escola i quina ha estat la nostra sorpresa… el Tió estava preparat per cagar! Així que uns quants cops de bastó i ens ha cagat regals per la classe, per compartir, per jugar plegats! Mireu quines cares d’il·lusió!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Us desitgem unes BONES FESTES!!!