Visita al museu de la música

La setmana passada vam anar de visita al museu de la música que està a l’Auditori de Barcelona. A l’escola vam estar rebent unes cartes del “pont del Sarangi”, en realitat no teníem ni idea de qui podia ser i vam investigar una mica, fins que vam descobrir que el Sarangi és un instrument de la Índia. Aquest té un pont que serveix per aguantar les cordes, igual que tots els altres instruments de corda.

A través de les cartes rebudes hem conegut els amics del sarangi: la trompa, la balalaica, el contrabaix, el buccèn, el garamut i la guitarra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al museu ens esperaven més sorpreses! Les guies ens van llegir una nova carta i ens van donar un carnet d’investigadors i investigadores per trobar tots els amics del sarangi. Mapa en mà vam anar trobant-los a tots! Fins i tot vam poder tocar-ne algún!

Ens ha agradat molt anar al museu i conèixer d’aprop tants instruments!