English time! EI5

Benvolgudes famílies,

Durant aquests primers mesos del curs, a les classes d’anglès hem recordat mooooltes coses que ja vam aprendre l’any passat mitjançant les nostres rutines, cançons, contes… però sobretot, JOCS!

Practiquem vocabulari i estructures senzilles sobre feelings, colors, weather and school materials:

 

 

 

 

 

 

 

 

A més a més, aquí podreu trobar un recull de les cançons que cantem a classe. Guardeu el següent enllaç, ja que anirem actualitzant-lo i afegint-hi més cançons al llarg del curs escolar!!:

https://wakelet.com/wake/Wju1W5HsrA2vh_6XcIvov

Durant aquest mes d’octubre també hem treballat vocabulari de Halloween i hem après sobre les costums més típiques d’aquesta època de l’any: Trick or Treat, carving pumpkins, wearing costumes, preparing sweets… Per aquest motiu, vam aprendre una cançó per fer “Trick or Treat”, vam escollir la nostra disfressa preferida i vam decorar la nostra trick or treat bag amb elements de Halloween!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sabem que teniu moltes ganes de veure la nostra Halloween performance!! Va ser un dia fantàstic i ho vam gaudir moltíssim. Moltes gràcies a totes les famílies per la vostra il·lusió i esforç en preparar les disfresses de Halloween!

Aquí podeu veure el vídeo de la celebració de Halloween d’enguany:

Fins ben aviat! Stay posted!