3, 2, 1… marxem de COLÒNIES!

Aquesta setmana els nens i nenes de P4 estem molt il·lusionats i emocionats perquè dilluns vinent MARXEM de COLÒNIES!!! Fa molt temps que estem esperant aquest moment!

Dilluns vàrem projectar les coses important d’aquesta setmana i vam iniciar un compte enrere per calcular els dies que falten per anar de colònies.

Hem estat parlant del que representa anar de colònies i de les coses que farem, hem vist fotos de la casa, del menjador i de les habitacions, per anar-nos habituant. I, el més important, hem estat treballant sobre les coses que cal posar a la motxilla i que necessitarem per anar-hi!

També ens hem preparat una motxilla de paper que hem acolorit amb ceres i aquarel·les,  hem dibuixat a dins totes les coses necessàries, per no deixar-nos res a casa! Mireu…

Aquesta setmana també hem donat la benvinguda a l’Isona, la germaneta de la nostra companya Sira, com que estem tan contents i contentes, li hem preparat un ram de flors de paper molt bonic. Esperem conèixer-te ben aviat!

Com cada setmana, no podem oblidar la nostra sessió de psicomotricitat que tan ens agrada! Aquest dimecres hem fet jocs per parelles d’equilibris, precisió i atenció per treballar el cooperativisme.

Ens acomiadem de vosaltres, que aquest cap de setmana se’ns ha girat feina preparant la motxilla de colònies! Adéuuuuu!

GATETS I GATETES