P4 A l’abril, roses a mils!

Aquesta setmana ens hem retrobat després d’uns dies de vacances i desconnexió! Ens hem explicat on hem anat, que hem fet i com era la nostra mona de Pasqua.

També teniem moltes ganes de veure com havien evolucionat els cucs de seda i quins canvis s’havien produït. Hem estat fent hipòtesis sobre el que creiem que hauria passat aquests dies i finalment vam endevinar que hi hauria un capoll més, que els cucs petits haurien crescut i que hauria sortit una papallona! Ens hem posat molt contents i contentes i hem seguit posant-lis morera fresca.

També hem recordat la dita que hem après del mes d’abril: A l’abril, roses a mils! Ens ha anat molt bé perquè aquesta setmana hem estat treballant al voltant de la llegenda de Sant Jordi i de tots els elements que tenen a veure amb aquesta diada i hem fet roses de tota mena: dibuixant amb ceres, estampant amb carxofes per fer la forma i simular roses i amb un cartró cargolat i pintura vermella. Mireu quina obra d’art més bonica!

 

 

I com és tradició a l’escola….no podia faltar l’esperat punt de llibre! Aquest any l’hem fet pensant en el drac de la llegenda. Hem treballat la tècnica de l’estampació amb paper de bombolles, traç amb retolador, escriptura i enganxar gomets. Ens han quedat uns dracs molt simpàtics!

I entre roses, dracs, cavallers i princeses no podia faltar la nostra sessió i psicomotricitat i la cançó del Sant Jordi en anglès amb el Dani ballant pel pati. Molt divertit tot plegat!

Finalment, divendres, per tancar la setmana hem celebrat la diada de Sant Jordi ja que dissabte no hi ha escola. Al matí les mestres ens han sorprès amb un espectacle de titelles sobre la llegenda i hem acabat cantant i ballant la cançó de Sant Jordi: https://www.youtube.com/watch?v=-4wkoJ_ekBE 

Al migdia hem fet un dibuix de la representació i per la tarda hem sortit a jugar i berenar al Parc Güell aprofitant que el tenim ben a prop. Ens ho hem passat molt bé i hem lluït la nostra corona de drac, princesa o cavaller que ens hem fet al llarg d’aquest dies.

BONA DIADA I FELIÇ SANT JORDI!

GATETS I GATETES