Quin gust fan les llimones?

Aquesta setmana i per acabar amb el tema de les llimones hem fet suc  amb un espremedor i després d’afegir una miqueta de colorant alimentari groc, hem pintat unes llimones molt boniques per posar al llimoner de la classe. Després hem acabat pintant les fulles amb ceres de color verd .

 

 

 

 

 

 

Un cop retallades…les hem enganxat al nostre llimoner, quin goig que fa!!!!!!

Alguns de nosaltres, ens vam atrevir a tastar el suc de la llimona, i no ens va desagradar del tot malgrat que era molt àcid!! Amb la resta del suc entre tots vam preparar gelatina de llimona afegint i barrejant els ingredients. Que bé ens ho passem fent de cuiners i cuineres!!!!

 

 

 

 

 

Després de deixar-la refredar unes hores a la nevera, ens l’hem menjat, mmm…. que bona!!!!!

Com que cada dia som més autònoms i ens agrada molt col·laborar en les tasques diàries, hem començat a treballar els càrrecs. Cada dia, a l’hora de dinar, triem un encarregat de cada taula per repartir les culleres. Per poder participar tots,  hem fet un registre amb els noms de cadascú i la foto i d’aquesta manera  seguim un ordre i aprenem a esperar i respectar els torns. 

A qui li toca ser l’encarregat del dia, agafa la seva foto i l’enganxa al mural on posa :

Avui reparteix els coberts…

 

 

 

 

La setmana vinent ens acomiadem de l’hivern i donem la benvinguda a la primavera!!!!!

Us hi esperem

CLASSE DELS TIMBALS