P4 i els animals de la GRANJA

Aquesta setmana, tot i els núvols i la pluja, hem iniciat el projecte de la GRANJA, dilluns ens vam trobar unes peces d’un trencaclosques i unes lletres a la classe i entre tots i totes ho vam muntar.

Aquests dies hem estat parlant dels animals que podem trobar: gallines, galls, pollets, porquets, vaques, cavalls, ovelles, conills… Amb els ipads hem buscat les imatges reals per anar-los observant mentre els dibuixàvem amb cera negra i aquarel·les. Ens han quedat uns animals molt bonics!

Dimecres 8 de març vam estar parlant del DIA DE LA DONA, vam jugar al Qui és Qui?, un joc creat per les mestres on les protagonistes eren dones referents o conegudes per nosaltres com ara: Maria Sybilla, Frida Kahlo, Roser Capdevila, Damaris Gelabert…  També hem jugat a un memori dels oficis per donar valor a les dones en aquells oficis que normalment van més associats amb la figura masculina com ara: futbolista, policia, bombera, pagesa, científica..

Aquesta setmana hem seguit observant els CUCS DE SEDA que cada dia estan més grans i ja han sortit 9 cucs dels ous. Ens agrada tant mirar-los que hem agafat les lupes, el llapis i la goma i els hem dibuixat amb molta atenció i precisió. Estem esperant que facin el capoll per poder seguir el procés de metamorfosi.

A P4 acabem la setmana amb la sessió de PINTURA, avui hem dut a terme dues propostes:    – estampació de cors fets amb rotllos de paper de wc i pintura vermella                                        – pintar una granja i us espais d’herba, terra pels animals que hem dibuixat

La setmana vinent us ensenyarem el resultat!                                                                                      Bon cap de setmana.

GATETS I GATETES