P3 Gaudim i compartim experiències, jocs i aprenentatges.

Setmana plena de vivències.

Hem començat la setmana amb una dinàmica diferent per explicar-nos el cap de setmana, hem fet unes rotllanes i hem fet uns dibuixos tot buscant parelles afins segons les vivències de cadascun.

Compartim el nostre cap de setmana!

El 8 de març hem celebrat el dia internacional de la Dona participant d’un joc del “Qui és qui?”. Les protagonistes del joc han estat dones referents i conegudes per nosaltres que són o han estat importants perquè són il·lustradores, cantants, pintores, mestres, científiques, futbolistes o escriptores de contes : Pilarín Bayés, Maria Sibylla, Roser Capdevila, Damaris Gelabert, Frida Kahlo, Maria Montessori, Alexa Putellas i Mercè Rodoreda.

També hem jugat amb un memori per posar en valor les dones que practiquen oficis que tradicionalment han fet els homes (bombera, policia, metgesa, futbolista, científica, pagesa…).

8M Dia de la Dona

Hem donat el tret de sortida a un nou projecte relacionat amb la Granja i els animals que hi viuen. Comencem amb un joc de recerca de peces i construcció d’un trencaclosques. Després seguim endinsant-nos en saber què en sabem i en conèixer i descobrir coses sobre les granges i el que s’hi fa.

Descripció d’imatges.
Dibuix d’un animal de la granja.

Durant la setmana hem explicat i representat el conte dels 3 óssos i la Rínxols d’or, hem fet traç, hem practicat els recomptes i el número 2 i hem jugat molt.

RÍNXOLS D’OR I ELS 3 ÓSSOS
Traç.
El número 2.
Minimons i jocs cooperatius

Tanquem la setmana, la vinent us seguirem compartint les nostres vivències!

P3. Pingüins

Escola Reina Elisenda Virolai