Carnaval, carnaval!

La setmana passada vam celebrar la festa de Carnaval! Aquesta celebració pot esdevenir complicada a les nostres edats, no només perquè jugar a ser altres persones mitjançant disfresses i complements no té per què agradar a tothom, sinó perquè implica un procés pel que fa al simbolisme que no totes estem preparades per fer; així mateix, a aquestes edats les persones som molt amants de la rutina i, de vegades, trencar-la ens fa sentir una mica insegures.

Tot i això, algunes de nosaltres gaudim molt disfressant-nos i a totes ens agrada participar del que es fa a l’Escola, així que famílies i mestres es van posar d’acord per oferir-nos seguir les consignes del Rei Carnestoltes i disfressar-nos el divendres de Carnaval, sempre donant-nos l’opció de triar si ens agradava o no ens agradava. I va ser tot un èxit! Totes vam voler lluir consignes algun dia i/o vestir-nos amb les disfresses i complements de la panera que tenim a la classe, i va ser una setmana divertida, relaxada i diferent que cadascú va xalar al seu ritme i a la seva manera però també en equip, com a grup :). El final de festa de divendres amb la visita de dos Reis Carnestoltes fantàstics també ens va agradar molt!
Us deixem a continuació un tastet de la setmana amb algunes fotos que la il·lustren.

Desitgem que el pont hagi anat molt bé, famílies!