Som els Bombers…que venim d’apagar el foc…amb la camisa bruta i el bigoti tort.

Aquesta setmana ha estat molt intensa!!!! Ens va arribar una carta del rei Carnestoltes, per donar-nos les consignes a seguir durant aquesta setmana!

Vam començar DILLUNS parlant dels bombers, ens va venir a veure un bomber de veritat i ens va explicar com és d’important la seva feina. Al principi no el vam reconèixer amb el vestit de bomber, però quan es va treure el casc… sorpresa!!!! Era en Joan, pare de l’Èlia i l’Arnau i ens va ensenyar algunes eines: com un parell de cascs , els guants, el vestit i una mascareta per no empassar-se el fum. Alguns de nosaltres ens ho vam voler posar i vam comprovar que el casc pesava molt!!!!

 

 

 

 

 

 

DIMARTS tocava venir a l’escola amb el cap ben guarnit !!!!

 

Vam començar a preparar la disfressa pintant el casc de bombers!!!!

DIMECRES vam fer una festa de pijames amb confeti i serpentines!!!!

El DIJOUS vam fer un experiment molt divertit amb els peus ben guarnits. Vam omplir d’aigua un ampolla petita i vam ficar trossets de paper pinotxo i mica en mica… l’aigua va anar canviant de color! Va passar de transparent a vermell!!!!!

 

 

I per acabar aquesta setmana tan boja…DIVENDRES ens posem la nostra disfressa: SOM ELS BOMBERS!!!!!

 

Us esperem la setmana vinent per explicar-vos més experiències!!!

ELS TIMBALS