Com són les flors de la mimosa?

Comencem la setmana fent una excursió molt xula per anar a veure la mimosa al Parc Güell, hem sortit de l’escola fent molt bé “el trenet” i un cop dins del Parc, hem pogut córrer i saltar!!!!! És un arbre  molt gran i està ple de flors grogues!!!!

Ens ha agradat tant que hem fet una rotllana sota la Mimosa per cantar-li la seva cançó.

 

 

 

 

 

També hem observat una branca de Mimosa a la taula de llum i fent la pinça amb molta traça i atenció hem anat traient les flors i hem pogut comprovar que són petites i rodonetes. Després, amb paper de seda de color groc, hem fet boletes imitant la forma d’aquestes flors tan boniques i diferents.

Quin treball de psicomotricitat fina !!!!

 

 

 

 

 

 

 

I per tancar el tema de la Mimosa, amb unes branques i pintura de color verd hem pintat sobre un paper d’embalar gran per representar les fulles i després, hem enganxat les boletes de paper de seda per fer les flors!!!! Hem penjat aquest mural a la classe per decorar-la i recordar l’experiència.

 

La setmana vinent arribara el rei Carnestoltes!!! Estem impacients per saber quines consignes ens farà fer !!!!

De moment, els TIMBALS començarem a preparar la nostra disfressa de bombers.

Quina emoció!!!!!!

CLASSE DELS TIMBALS