A P4 ens endinsem en el món de les erugues

Els dilluns iniciem la setmana amb una dinàmica diferent per compartir el nostre cap de setmana. Aquest dilluns hem dibuixat al terra diferents propostes com ara: restaurant, passejar, parc, avis, casa, platja, muntanya, neu…., hem anat sobre el dibuix que més representava el nostre cap de setmana i hem compartit les nostres vivències entre els companys/es que hi havia a cada proposta.

Aquesta setmana ens hem endinsat en el món de les erugues, les hem observat, dibuixat, acolorit… i finalment hem fet un quadre molt bonic!

I seguint amb el projecte de la Maria Sibylla hem començat a crear/completar un dels seus quadres amb les tècniques que ella feia servir. De moment us deixem un petit tastet i la setmana vinent ja us mostrarem el resultat!

També ens han arribat ous i cucs de seda a l’escola i d’un dia per l’altre hem vist que creixen molt ràpid! Estem molt emocionats i emocionades i els volem anar mirant a tot hora per veure si s’han fet grans!

Per acabar la setmana hem fet un experiment amb uns cucs de seda fets amb mocadors de paper i aigua. Hem vist que al mullar-los es fan més grans i els hi apareix el color. Molt divertit, mireu el canvi!

Ens veiem la setmana vinent amb més sorpreses. I Recordeu d’anar preparant les consignes del rei carnestoltes!

Molt bon cap de setmana

GATETS I GATETES