A P4 iniciem el projecte artístic!

Aquesta setmana hem iniciat el projecte artístic-científic de la Maria Sibylla Merian. Dilluns ens vam trobar una capsa a la classe on vam poder trobar diferents pistes com ara, una lupa, un mapa, un retrat, un dibuix de papallones i erugues, una bandera… i amb tot això hem pogut descobrir de qui es tractava.

També hem observat amb les lupes un dibuix fet per ella amb llapis, de papallones i erugues, i hem acabat dibuixant com ho feia ella.

Tot i haver iniciat el projecte, no hem deixat de banda l’hivern i ens hem endinsat en els flocs de neu! Hem explicat el conte que ens ha portat el Bernat: EL FLOC DE NEU de Benji Davies, hem fet un dibuix i hem acabat la sessió molt concentrats, resseguint uns flocs de neu a les taules de llum.

Aquesta setmana a la sessió de psicomotricitat hem gaudit d’una sessió lliure amb els mòduls tous i els matalassos. Com ens agraden aquestes sessions!

Les properes setmanes seguirem investigant i descobrint!

-CLASSE DELS GATETS I LES GATETES-