L’hivern i els seus colors arriben a P4!

Aquesta setmana ens hem endinsat de ple a l’hivern, hem treballat els colors característics d’aquesta estació i hem vist que són els que anomenem els COLORS FREDS.

Hem treballat la paraula HIVERN i NEU i ens ho hem passat molt bé fent jocs de consciència fonològica.

També hem gaudit molt fent un COLLAGE LLIURE dels colors de l’hivern amb papers diversos, tisores, cola, aquarel·les i una mica de purpurina! Ens ha passat la tarda volant retallant i enganxant, mireu que bonic que ens ha quedat!

COLLAGE LLIURE

Amb l’hivern i la neu també hem parlat dels flocs de neu i hem intentat fer-ne amb plastilina i fent traç a les safates de farina. Ens ha agradat tant que seguirem practicant la setmana vinent.

FLOCS DE NEU

Hem aprofitat aquesta setmana per fer la plantada d’hivern i així engegar el NOSTRE HORT! Hem gaudit d’un matí de tallers en els quals hem pogut anar a l’hort a plantar alls, enciams, cebes, bledes, espinacs, maduixeres…., ens hem fet una súper màscara i hem escoltat el conte de la Favera màgica. Ha estat un matí molt enriquidor i divertit!

TALLERS D’HORT

No hem deixat de banda l’espectacle del LLEÓ VERGONYÓS i des de l’escola hem explicat el conte, hem cantat la cançó i hem visionat uns petits vídeos de la representació de titelles. Per acabar vam fer un dibuix i ens van quedar molt bonics, mireu!

DIBUIX DEL LLEÓ VERGONYÓS

Per acabar la setmana, a la sessió de pintura, hem fet PINTURA LLIURE amb els colors de l’hivern, pinzells, rotllos de paper de wc, bastonets de les orelles, raspalls de dents i gots de plàstic. Amb tot aquest material i molta imaginació ens hem deixat portar i han quedat unes pintures ben boniques.

PINTURA LLIURE

Fins la setmana vinent, BON CAP DE SETMANA!

P4 GATETS I GATETES.