Els Timbals tornem a l’escola!!!!!

Després de passar uns dies molt bonics de vacances gaudint de les festes de Nadal, els Timbals ens hem retrobat amb moltíssima il·lusió!!! Quines ganes de compartir joc amb els companys/es!!!

El dilluns, en arribar a l’escola ens vam trobar amb una gran sorpresa!!! Els cistells on guardem les titelles i els contes, estaven desendreçats , algú els havia remenat! Quan els vam començar a endreçar…sorpresa!!!!! Hi havia uns regals embolicats que Els Reis d’Orient ens van deixar, quina emoció!!!! en obrir-los vam veure que eren unes joguines molt boniques per compartir a la classe.

També hem començat a parlar de l’hivern, quin són els colors d’aquesta estació: blau, lila, blanc, gris… i fa molt fred! hem fet diferents activitats relacionades amb aquest tema, pintura…plastilina i taula de llum.

 

La setmana vinent us seguirem explicant les nostres experiències!!!!

Classe dels Timbals curs 21-22