La caixa de la I, la caixa de la U

Fa uns dies va arribar a la nostra classe la caixa de la I.

Només arribar el primer que vam fer va ser mirar quins noms dels nens i nenes de la classe tenien la lletra I i vam veure que érem molts els que la tenim al nom.

Tot seguit, vam estar fent d’investigadors i investigadores i vam buscar quins objectes de la classe tenien I i els vam ficar a la caixa. Al principi ens va costar una miqueta, però després no deixàvem de trobar un munt de coses. I durant un temps vam estar portant objectes que teniem a casa i volíem ensenyar a la resta.

Ahir quan vam anar a deixar les coses que havíem portat que tenen I, ens vam adonar que la caixa de la I es va convertir en la caixa de la U. Vam mirar quins companys i companyes tenen U al seu nom i a diferència de la I érem menys. També vam buscar per la classe quins objectes tenien U i vam trobar un munt.

I quina sorpresa aquest matí, quan molts nens i nenes han vingut amb alguna cosa de casa amb aquesta lletra que sona com si vingués un fantasma. Uuuuuuu….