La Reserva Natural de Cicle Mitjà

Ja fa unes setmanes que vam engegar el projecte dels animals. El vam iniciar parlant de les diferents classificacions dels animals i d’aspectes generals que ens podien ajudar a entendre-ho:

Segons com es desplacen, segons com s’alimenten, segons com es reprodueixen segons el tipus d’esquelet i també hem introduït la noció de bioma i ecosistema entenent que la fisiologia dels animals depèn dels factors físics i dels elements biològics que comparteixen en el seu hàbitat.

Per acabar cada alumne/a està fent un treball individual per conèixer amb profunditat un animal, que ha triat lliurement, que compartirà amb una exposició amb la resta de companys…Esteu preparats per conèixer una pila d’animals ben estrambòtics?

També hem compartit en un Padlet de treball cooperatiu, les descripcions dels animals que cadascú ha escollit. Aquí el teniu!

https://padlet.com/mcarrrio/8zr3atpvbo9a3lgx