Aquesta setmana… DINOSAURES!

Aquesta setmana ha estat el torn dels DINOSAURES!

Hem après moltes coses gràcies a les súper exposicions que han fet els nostres companys/es. Mireu com han treballat a casa per poder explicar als companys/es la pregunta que volien investigar, molt bona feina!

A la sessió de música hem ballat i cantat la cançó del Dino el dinosaure i la del rock dels dinosaures, us les compartim per si voleu ballar i cantar en família!

A psicomotricitat hem fet un circuit amb aros per saltar amb peus junts i cames obertes com simulant una xarranca i hem passant per sobre d’unes peces fent equilibri com si estiguéssim creuant un riu per sobre un pont molt estret! També hem jugat amb el paracaigudes i uns globus que tenien imatge de dinosaures seguint el ritme de la cançó de Jurassic park.

Entre exposició i exposició hem fet un mural compartit! A las sessió de pintura vam pintar el fons amb els peus amb pintura de color verd i després vam fer el dibuix del dinosaure aportant tots alguna cosa. Per completar-lo hem dibuixar unes fulles i hem enganxat papers de seda de colors verds. Mireu que bonic ens ha quedat!

Aprofitant que fa calor hem jugat amb aigua, sorra i dinosaures al pati!

I per acabar la setmana… Avui ens hem convertit en dinosaures i hem reproduït com mengen, com veuen, com coven els ous, com juguen, com caminen, com corren, com volen, com dormen…

Ha estat una setmana plena de sorpreses i a part d’aprendre moltes coses sobre els dinosaures ens hem DIVERTIT i ens ho hem passat d’allò més bé!

Us esperem la setmana vinent en l’últim divendres del curs!

Bon cap de setmana.

Lleons i lleones